Klantervaringen

Van Nederland tot aan Canada, Brazilië  en Nieuw Zeeland kunnen wij bogen op tevreden klanten


When you are searching for a lawyer we all ask ourselves, who is this person? Are they any good? Do they know their subject very well? and of course, are they going to offer good value?
I have worked with Mr. Germaine Kuis continuously since 2009. We battled against some of the most prestigious law firms in The Hague and we have won, not once, but again and again. Germaine is not just a lawyer she is an expert in Dutch inheritance law. At the end of the day, that is what you really need – an expert. I have no hesitation in recommending mr Germaine Kuis.
V. Jacobs, Canada


Cross Border Erfrecht heb ik gevonden met behulp van google en was nummer een op mijn shortlist. Onze oom belast met de taak executeur, heeft de erfenis laten vastlopen door misbruik te maken van het feit dat alle bekwame erfgenamen in het buitenland woonden. Dit maakten het onmogelijk om iets gedaan te krijgen, er was geen verder contact. Germaine Kuis van Cross Border Erfrecht is voor ons aan het werk gegaan om de zaken weer gestart te krijgen. Als eerst, bemiddeling werkte niet om tot een oplossing te komen, e-mails en aangetekend brieven werden ongelezen geretourneerd. Dus de executeur uit zijn functie ontslaan was de enige mogelijk optie voor ons. Ik ben zeer tevreden voor alles dat Germaine voor ons gedaan hebt, Ik vond de vlotte communicatie excellent, goed advies en kosten waren best redelijk in mijn ogen. Aanbevolen!
Ron Kautz , Rangiora, Nieuw Zeeland


Wat een rust zij uitstraalt. Hoe goed ze naar ons luistert. Hoe vol overgave ze voor de zaak gaat !! Wat voor andere niet te doen was heeft zij wel geklaard!!in één woord geweldig
AFJJ , Laren (NH)


Via vele omwegen ben ik 3 jaar geleden in contact gekomen met Germaine Kuis. Na jaren te hebben geprocedeerd met diverse advocaten hebben wij de rechtsbijstandsverzekeraar in geschakeld. Na diverse gesprekken met de DAS, werd besloten om met de reeds ingeschakelde juristen door mochten gaan, omdat deze zaak te ingewikkeld was voor hun eigen juristen. Doordat onze jurist ziek was geworden, kwamen wij  in contact met Germaine, die zich vast beet in onze zaak. Nadat ze zelfstandig was gevestigd hebben wij haar gevolgd. Wat een geluk. Wat zij in ruim 2 jaar heeft bereikt is geweldig. Deze zaak liep al 17 jaar en zij had maar 2 jaar nodig. Zij is zeer professioneel, menselijk, en vooral begaan met cliënten. Een advocate die ik een ieder zou aanbevelen. Nogmaals bedankt Germaine.
John Jansen belastingadviseur, Jansen & Partners Utrecht 


Germaine heeft mij als executeur in een nalatenschap zeer deskundig geadviseerd over de mogelijkheden van verhaal op een van de erfgenamen. De op grond van haar advies gezette stappen, hebben tot het gewenste resultaat geleid.
Gijs Alferink , Heuvelrug notarissen, Driebergen-Rijsenburg


Met hulp en advies van Germaine is in zeer korte tijd mijn levenstestament en testament tot stand gekomen. De communicatie verloopt heel prettig en je voelt je bij haar op je gemak. Ze voelt erg goed aan wat je bedoeld en denk mee wat de mogelijkheden in jou situatie zijn, zeker als dat niet standaard is. Ze is erg betrokken met jou situatie en probeert dat zo deskundig mogelijk tot tot volle tevredenheid op te lossen. Wat ik niet kan zeggen van de ervaringen die ik in het verleden met andere advocaten heb gehad. Ik zou haar zeker bij vrienden aanbevelen zeker voor gevallen die niet standaard zijn.
Will, Amersfoort


Germaine Kuis is professioneel en deskundig op het gebied van internationaal erfrecht. Haar ondersteuning en advies m.b.t. de keuzes en het opstellen van onze testamenten heeft ons erg geholpen. Wij bevelen haar van harte aan!
R. Voorburg


Germaine Kuis is duidelijk goed op de hoogte van (inter)nationaal erfrecht. Haar analyses op schrift zijn zeer goed. Ik raad haar van harte aan ook al liggen de zaken complex.
Catharina, Den Haag